Domů

Průvodci

Interiér vinného sklepa

Ať se sen stane skutečností

Sníte o vlastní vinotéce, kde je víno skladováno za optimálních podmínek, chráněno před kolísáním teplot a vlhkosti, přílišným světlem a jinými vnějšími vlivy.

Máme zkušenosti a odborné znalosti s vybavením místnosti pro optimální skladování vína vším, od stojanů na víno, ledniček na víno, útulných zákoutí nebo prostě čehokoli, o čem sníte. Nabízíme vše od plug-and-play až po přizpůsobená řešení pro vaše konkrétní přání a potřeby.

Pokud chcete truhlářské a na míru šité celkové řešení pro vaši vinotéku nebo vinný sklep, najděte inspiraci u naší společnosti Crucave.

Kontaktujte nás ještě dnes pro nezávazný rozhovor o vašich snech o vinném sklepě.

Zde je mých 5 dobrých rad, když se pustíte do zařizování své vinotéky.

Morten - odborník na interiérový design a designér nábytku

1. Potřeba

Kolik lahví by se mělo skladovat?

Při posuzování toho, na kolik lahví potřebujete mít ve svém skladu vína místo, je důležité se nejen podívat na velikost vaší aktuální sbírky vín, ale také zvážit případné budoucí nákupy. Pokud pravidelně doplňujete svou sbírku o nové lahve, může být dobré zvolit řešení skladování, které má prostor pro růst.

Zvažte také účel skladování vína: Je to především z praktických důvodů, aby byla vaše vína správně uskladněna a snadno dostupná? Nebo je stejně důležitá estetika, kdy sklad vína musí fungovat i jako dekorativní součást vašeho domova?



Tyto úvahy vám pomohou učinit nejlepší volbu pro současné i budoucí potřeby.

2. Klima suterénu

Kontrola teploty a vlhkosti je důležitá pro vytvoření ideálních podmínek pro vaše vzácné kapky.


Kolísání teploty a vlhkosti může mít na víno fatální vliv, a to i v prostředí, které je poměrně stabilní. Malé změny těchto faktorů mohou urychlit proces stárnutí, způsobit nežádoucí chemické reakce ve víně nebo ovlivnit korek, což může vést k oxidaci vašeho vína. K ochraně vašich vín před takovými riziky je důležité mít dobře promyšlený plán izolace a regulace klimatu.



Promluvte si s námi o nejlepších řešeních izolace, optimálních klimatizačních systémech, efektivních systémech řízení vlhkosti a také o výběru materiálů pro stěny vašeho skladu vína.

3. Design

Jak by měl vypadat váš sklad vína?



Máte rádi dřevěný nebo kovový vzhled, nebo snad něco úplně jiného? Zvažte také, jak osvětlení a nábytek mohou hrát nedílnou roli v designu.

Abychom vám poskytli nejlepší možný výchozí bod pro vaše úvahy, důrazně doporučujeme, abyste začali prozkoumáváním našeho vesmíru inspirace. Zde se můžete ponořit do širokého výběru fotografií zákazníků, které ukazují, jak mohou různé materiály, osvětlení a styly vybavení proměnit místnost.



To vás nejen inspiruje, ale také vám pomůže zbystřit váš zrak a být chytřejší v tom, co přesně chcete pro skladování vína.

4. Rozpočet

Kolik chcete utratit za vinotéku?

Samozřejmě nelze pominout fakt, že v rozhodování o skladování vína hrají významnou roli finance. Je však třeba poznamenat, že i s menším rozpočtem můžete dosáhnout působivých výsledků.



Nabízíme řadu cenově dostupných řešení, která nedělají kompromisy v kvalitě ani estetice. Ať už hledáte jednoduchá úložná řešení nebo pokročilejší systémy, můžeme vám pomoci najít něco, co vyhovuje vašemu rozpočtu.



Kontaktujte nás ještě dnes pro nezávazný chat, kde probereme vaše možnosti. Můžete se také nechat inspirovat řešeními našich zákazníků, která ukazují, jak lze využít různé rozpočty k vytvoření jak funkčních, tak krásných prostor pro skladování vína.

5. Navrhněte se pomocí našeho nástroje pro návrh interiéru

V našem nástroji pro návrh interiéru najdete velký výběr stojanů na víno, které vám umožní vytvořit osobní a krásné návrhy, přizpůsobené přesně vašim vlastním potřebám, preferencím vkusu a konkrétním rozměrům vašeho pokoje.



Nástroj je intuitivní a uživatelsky přívětivý, takže můžete snadno experimentovat s různými konfiguracemi, materiály a styly. Bez ohledu na to, zda chcete minimalistické řešení nebo poutavější nastavení, s naším nástrojem si můžete vizualizovat a přizpůsobit svůj sklad vína tak, aby dokonale zapadl do vašeho interiéru.



Začněte svůj návrhový proces ještě dnes a zjistěte, jak můžete přeměnit jakýkoli pokoj na stylový a funkční sklad vína.

Wineandbarrels poradce

Sníte o dokonalém řešení skladování vína?

Ve Wineandbarrels chápeme důležitost nalezení správné rovnováhy mezi funkčností a estetikou v designu vašeho skladu vína.

Víme, že každý detail se počítá, pokud jde o vytvoření řešení, které nejen uskladní vaše víno v ideálních podmínkách, ale také doplní a obohatí váš domov.



Jsme tu, abychom vám pomohli, náš tým odborníků, kteří vám pomohou, je připraven, takže nás neváhejte kontaktovat a společně se ponoříme do vašich přání, potřeb a jedinečného stylu, o kterém sníte.

Těšíme se, že vám pomůžeme proměnit vaši vizi ve skutečnost.



Můžete si také vyzkoušet práci s naším nástrojem pro návrh interiéru, kde si můžete navrhnout vlastní vinárnu a vizualizovat své vinárny.

Najděte inspiraci pro svou vinárnu

klikněte zde

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.