Domů

Případy zákazníků

Vybraná ukázka září

  • Zákazník:
  • Produkt:
  • Kapacita lahve:
  • Umístění:
  • Soukromé
  • Lednice na víno Pevino Majestic
  • 39 lahví
  • Kodaň

Elegantní doplněk do kuchyně

Každý měsíc vybíráme vitrínu měsíce. Může to být vinný sklípek, vinotéka nebo pěkná instalace lednice na víno.

Vestavěná lednice na víno Lasses

Výzdoba za lednicí na víno začala, když se Lasse přestěhoval do svého nového domova na Østerbro v Kodani. Předtím ho nikdy nenapadlo mít ledničku na víno, protože víno je pro něj ‚jen‘ něco, co pijete a neskladujete. Ale protože předchozí majitel měl v kuchyni ledničku na víno (i když poněkud větší verzi), nápad byl zasazen a rychle dostal podobu.


Lasse proto začal zkoumat možnost menší lednice na víno, která by lépe vyhovovala potřebám domácnosti.


Po konzultaci s odborníky ve Wineandbarrels se Lasse rozhodl pro vestavnou lednici na víno od Pevino, která by také měla dodat více dubu do jinak tmavé kuchyně.


Řešení v kuchyni navrhl a postavil truhlář, takže nebylo nic ponecháno náhodě a lednice na víno dostala centrální umístění ve velkém kuchyňském obývacím pokoji v bytě.


Pevino Majestic má krásné výsuvné police ze světlého bukového dřeva a přední část z černého skla. ''Design byl prostě opravdu pěkný.'' Říká Lasse s úsměvem. 39 lahví, které vinotéka pojme, je dokonalý počet lahví a 2 zóny znamenají, že víno je vždy připraveno k podávání, ať už Lasse nabízí šampaňské, bílé nebo červené víno.

"Chtěli jsme nejen funkční ledničku na víno, ale také estetickou."

Dodává Lasse

Rozhodující význam měl výběr chladničky na víno

Tady to ale nekončí. Lednice na víno od Pevino má také pěkné LED osvětlení s možností výběru barvy vinotéky. Na začátku Lasse používal bílé světlo, ale nyní: "Jsem spokojený s tlumeným oranžovým, které dodává příjemné teplé světlo a dodává naší kuchyni útulnou atmosféru." Vysvětluje Lasse.


Pevino Majestic patří do prémiového segmentu a má také velmi nízkou hlučnost, díky čemuž se hodí do kuchyně nebo obývacího pokoje.

Vestavná lednice na víno se tak stala nejen praktickým doplňkem Lasseova nového domova, ale také krásným designovým prvkem, který se skvěle hodí do kuchyně.



Měli bychom vám také pomoci najít lednici na víno pro váš domov? Nakonec nás kontaktujte a domluvíme se.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.