Domů

Případy zákazníků

Vybraná listopadová vitrína - oáza vína

  • Zákazník:
  • Moduly:
  • Objem láhve:
  • Místo:
  • Soukromé
  • Stojany na víno Caverack ze spálené borovice
  • cca 1 300 lahví
  • Kodaň

Elegantní oáza vína s Caverack

Každý měsíc vybíráme vitrínu měsíce. Může se jednat o vinařský sklep, vinařskou místnost nebo elegantní instalaci chladicího boxu na víno.

Krása spálené borovice

Proměna bývalé ložnice v exkluzivní vinařský sklep vyžaduje styl a vášeň pro víno. Pro Susanne a Petera se tento sen stal skutečností, když vytvořili svou vinařskou místnost s působivým designem Caverack od Wineandbarrels. Velká pozornost byla věnována detailům v této jedinečné vinařské místnosti, která je nejen praktickým úložným prostorem, ale také místem pro estetiku a zážitek.

Vinařství je postaveno z modulů Caverack ze spáleného borovicového dřeva. Tento detail vytváří hřejivou a příjemnou atmosféru. Krásný lesk elegantně doplňuje tmavě šedé stěny a dodává místnosti hloubku a sofistikovanost. Chladicí systém je natřen stejným odstínem šedé jako stěny.

Prostor pro vášeň

Zpočátku chtěli Susanne a Peter prostě místo pro co nejvíce lahví, ale s radou společnosti Wineandbarrels bylo vytvořeno místo i pro regály. Tyto police umožňují, aby etikety směřovaly ven, což umožňuje vizuální prohlídku jejich působivé kolekce. Pro stylovou prezentaci lahví byly použity také výsuvné police. „S prezentačními policemi jsme opravdu spokojeni, i když bychom již mohli využít více prostoru,“ dodává Susanne s úsměvem. Vinařská místnost odráží Susanne a Peterovu lásku k vínu, zejména jejich lásku k francouzským vínům a šampaňskému.

Multisenzorický zážitek

Pro vytvoření dokonalé atmosféry je vinařská místnost vybavena působivou skleněnou přepážkou, která vede do „zlodějského dna“. Před večeří si zde hosté vychutnají sklenici šampaňského a obdivují výhled na působivou vinařskou místnost. Žárovky Philips Hue ve stropě umožňují nastavit světlo v různých barvách, čímž vytvářejí fantastický vizuální zážitek. Vinařská místnost je vybavena robustními zámky, které zajistí, že teenager v domě nebude hostit „páteční bary“ v místnosti.

„Jsme opravdu spokojeni s naší krásnou vinařskou místností, která funguje dobře jak funkčně, tak vizuálně.“

říká Susanne.

Najděte inspiraci pro svou vinařskou místnost

Vinařství Susanne a Petra není jen místem pro skladování vína, je to pocta jejich vášni a vkusu. Vinařství, vytvořené s péčí a pozorností k detailu, není jen uzavřené uvnitř, ale také oáza, kterou lze obdivovat zvenku.

Pokud byste také chtěli, abychom vám pomohli s vaším novým vysněným vinařským pokojem, neváhejte nás kontaktovat a nezávazně si s námi promluvte o nápadech a možnostech.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.