Domů

Případy zákazníků

Prosincová vybraná výloha

  • Zákazník:
  • Moduly:
  • Kapacita lahví:
  • Umístění:
  • Privátní
  • Vino Wall Rack v černém lakovaném kovu
  • 72 lahví
  • Skåne – Švédsko

Nástěnný stojany na víno Victoria Vino Wall Rack

Každý měsíc vybíráme vitrínu měsíce. Může se jednat o vinařský sklep, vinařskou místnost nebo krásnou instalaci chladničky na víno.

Inspirováno jižní atmosférou

Když se vášeň pro víno setká s uměleckým designem, vytváří jedinečný a exkluzivní zážitek z vína. Victoria vytvořila ve své obývací kuchyni malé mistrovské dílo skladování vína.

Victoria našla inspiraci pro stěnu s vínem v jižních vinařstvích a vinařstvích, kde je atmosféra stejně důležitá jako víno. Chtěla začlenit tento smysl pro luxus a kouzlo do svého domova a zároveň vytvořit dobrý přehled o svém víně, stejně jako ve vinařství. Chtěla sedět u jídelního stolu a vidět víno jako umělecké dílo, a tak vzniklo toto úložné řešení.

Exkluzivní hloubka s nepřímými světelnými lištami

Aby Victoria zdůraznila krásu nástěnných stojanů na víno Vino a 72 lahví, rozhodla se pro nepřímé světelné lišty. Vytvářejí jemné osvětlení, které dodává hloubku a zvýrazňuje každou lahvičku. Regály na víno jsou také namontovány na zadní stěně, která vyčnívá o 4 cm dále než samotná stěna, čímž v kombinaci s osvětlením vytváří další rozměr a dojem hloubky.


Zážitek doplňují velká skleněná dvířka namontovaná před policí. Kolem stěny s vínem nebyla zabudována žádná chladnička, a proto má Victoria 2 vestavěné chladničky na víno od společnosti Cavecool.


Červená vína se skladují v jedné z chladniček na víno Cavecool, které se skladují společně s o něco dražšími láhvemi. Bílé víno a bublinky jsou připraveny k podávání v druhém chladiči vína. Výběr španělských a francouzských vín ze stěny s vínem je „servírovací víno“, které si můžete vybrat z regálu, když přijdou hosté nebo v nudné pondělí 😉

Přivítejte kreativitu a eleganci.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.