Domů

Kunde cases

Vybrané lednové vitríny

  • Zákazník:
  • Moduly:
  • Kapacita lahví:
  • Umístění:
  • Privátní
  • Stojany na víno Caverack z dubu
  • Přibližně 230 lahví
  • Odense – Dánsko

Když se skladování vína stává uměním

Každý měsíc vybíráme vitrínu měsíce. Může se jednat o vinařský sklep, vinařskou místnost nebo krásnou instalaci chladničky na víno.


ZÚČASTNIT SE MŮŽE VŠECHNO – Stačí odeslat jeden nebo více obrázků vaší instalace (zakoupené u nás) a každý měsíc vybereme vítěze.
Fotografie odešlete a zúčastníte se soutěže na adresu info@wineandbarrels.com.

Letošní vitrína vyhrává luxusní pobyt v jihofrancouzském Château De Fontager včetně večeře a návštěvy vybraných vinic.

Luxusní doplňky

Oblíbený trend často vidíme při renovaci domu nebo nové stavbě. Trend, který udělá místo pro vyhrazenou vinnou místnost. Mnoho majitelů domů se rozhodne přijmout tento luxusní doplněk jako elegantní a funkční způsob využití prostoru.

V následující části navštívíme Pernille a Mortena a prozkoumáme, jak chytře a stylově integrovali vinnou místnost do svého domu.

Domov Pernille a Mortena prošel působivou transformací díky rozsáhlé renovaci. Díky tomu mají krásný obývací pokoj, který je otevřený do jídelny ve spojení s kuchyní. Renovace jim zanechala bílou stěnu a vestavěnou skříňku, což je přivedlo k nápadu – vinné místnosti.

V domě je také velký sklep, kde by jinak bylo samozřejmé vytvořit vinařskou místnost, ale Morten byl rád, že si tento nápad nevybral. Každý den si užíval vinařskou místnost a neudělal by to ve stejné míře, kdyby byla ve sklepě.

Dvě elegantní newyorské dveře poskytují nejen přístup ke sbírce vín, ale také dodávají obývacímu pokoji designový prvek.

„Samotná vinařská místnost je jako obraz v obývacím pokoji, který vytváří pohodlí“

Popisuje Mortena s úsměvem.

Stojany na víno z dubu

Vinařská místnost je tvořena regály na víno z dubu Wineandbarrels Caverack. Barevné odstíny modulů Caverack z dubu dokonale ladí s elegantní dubovou dřevěnou podlahou, která se také rozprostírá po celém domě.


Promyšlený design vinařské místnosti zahrnuje výsuvné police, které Mortenovi usnadňují kontrolu a úpravu jeho vín. „Můžu si najít cestu do vinařské místnosti, trochu si víno uvařit a užít si místnost,“ sděluje s nadšením.
S místem pro přibližně 230 lahví vytvořili Morten a Pernille prostor, který nejenže uchovává víno, a tudíž má funkční řešení, ale také vytvořili estetický prostor, který při sezení v obývacím pokoji funguje jako umělecké dílo.


Důležitým prvkem pro pár byla viditelnost místnosti. Je umístěn tak, aby mohli sedět na pohovce nebo u jídelního stolu a sledovat místnost a vína. Vinařská místnost se tak stává nejen úložným prostorem, ale také uměleckým dílem a tématem konverzace mezi hosty.


Přestože byla Pernille zpočátku skeptická ohledně myšlenky vinařské místnosti uprostřed obývacího pokoje, protože si nemyslela, že jejich zájem o víno je dostatečně velký, aby upřednostnila vinařskou místnost, nyní změnila názor. Přidala do jejich života nový aspekt. „Místnost přichází s odpovědností a Morten je nyní více do vína než dříve,“ říká Pernille s úsměvem.

Vinařství Mortena a Pernille není jen skladem vín, je to umělecké dílo, téma konverzace a zdroj radosti a sounáležitosti.


Společnost Vinandbarrels je nadšená, že přispěla k realizaci své vize a těší se na to, že bude i nadále poskytovat jedinečná a exkluzivní řešení pro skladování vína všem, kdo mohou mít sen.


Chcete-li se podívat na další renovace PERNILLE a Mortena, můžete najít inspiraci na Pernilleově profilu na Instagramu: PERNILLE FRIIS, Dánsko.

„Místnost přichází s odpovědností a Morten je nyní více do vína než dříve“

Pernille se usmívá

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.