Domů

Případy zákazníků

Vybrané únorové vitríny

  • Zákazník:
  • Moduly a chladiče vína:
  • Objem nádoby:
  • Místo:
  • Soukromé
  • Stojany na víno Caverack z dubu a chladič vína Pevino Noble
  • Přibližně 200 ks
  • Solrød – Dánsko

Od vitríny k chladicímu boxu na víno

Každý měsíc vybíráme vitrínu měsíce. Může se jednat o vinařský sklep, vinařskou místnost nebo krásnou instalaci chladničky na víno.

S vestavěným vinným sklepem

Snili jste někdy o vlastním vinném sklepě? Pro Martina a jeho ženu se tento sen splnil, i když cesta tam vyžadovala záplavu!

„Všechno to začalo, když byl náš sklep zaplavený a naše sbírka přibližně 200 dobrých lahví byla několik hodin pod vodou,“ říká Martin.

Celá sbírka byla naštěstí zachráněna, ale zkušenosti zanechaly své stopy a Martin si rychle uvědomil, že se nechce starat o svou sbírku vín pokaždé, když začne pršet.

Proto se rozhodl přesunout kolekci vín do obývacího pokoje. „Vystavovací skříňka mé ženy se proměnila ve vitrínu na víno,“ říká Martin s úsměvem.

„S tímto řešením jsme oba velmi spokojeni a je hezké mít vína po ruce místo ve sklepě,“ dodává.


Po prozkoumání několika možností padla volba na krásné stojany na víno Caverack z dubu, které lze snadno modulovat až po celou stěnu s vínem. V kombinaci s lahodnou chladničkou na víno od dánské společnosti Pevino s prostorem pro 141 lahví rozmístěných ve 2 zónách se sen o instalaci vína stal skutečností.

„Vystavovací skříňka mé ženy byla přeměněna na skříňku na víno“

Řekne Martin s úsměvem.

Krásný poutavý prvek

Martin, který je tesařem i sám glamour mistrem, převzal instalaci chladicího boxu na víno od společnosti Pevino a elegantních dubových polic od společnosti Caverack.

Vše je obloženo akustickými panely z dubové dýhy, které vytvářejí dokonalý povrch a krásnou soudržnost, která prochází celým domem, kde jsou dveře také z dubové dýhy. „Skleněnou tabuli v horních dveřích a kliky dveří jsem vyrobil sám,“ dodává.

Instalace vína v obývacím pokoji je krásnou pastvou pro oči a je funkční i opravdu krásná. „Je to první věc, kterou si všimnete, když vstoupíte do místnosti,“ říká Martin.

Rodina ráda sedí u jídelního stolu a dívá se na instalaci vína „a od hostů ji také obdivovala,“ hrdě dodává Martin.

Martin uspořádal svou chladničku na víno Pevino tak, aby bylo snadné najít vína, která chce vypít. Chladničku na víno rozdělil tak, aby měl 2-3 police, ze kterých se dá pít, a zbytek jsou skladovací vína, která potřebují trochu více lásky v chladničce na víno za nejlepších podmínek.

Pokud stejně jako Martin sníte o vlastním vinném sklepě doma, nechte se inspirovat Martinem a jeho vinnou instalací z Wineandbarrels. Se správnými policemi a chladničkou na víno si můžete vytvořit vlastní zážitek z vína přímo ve svém domově.

Rádi vám pomůžeme s návrhem i instalací. Jsme tým profesionálů, kteří jsou vždy připraveni pomoci.

Vyzkoušejte také náš chytrý designový nástroj a vyzdobte si svůj vysněný vinný sklep.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.