Domů

Případy zákazníků

Vybraná červnová vitrína

  • Zákazník:
  • Vinné regály:
  • Kapacita láhve:
  • Místo:
  • Soukromé
  • Vinice Caverack ze spálené borovice
  • 80 lahví
  • Kodaň, Dánsko

Od posilovny k vinnému sklepu

Když se Henrik potýkal s rekonstrukcí své posilovny po poškození vodou v suterénu, viděl zlatou příležitost realizovat svůj sen: vytvořit vyhrazenou vinařskou místnost.
Výsledkem je důkaz vize a kreativity, který vytvořily krásné stojany na víno Caverack.

Když se Henrik potýkal s rekonstrukcí své posilovny po poškození vodou v suterénu, viděl zlatou příležitost realizovat svůj sen: vytvořit vyhrazenou vinařskou místnost.
Výsledkem je důkaz vize a kreativity, který vytvořily krásné stojany na víno Caverack.

Místnost s potenciálem

Přestože místnost měří pouhé 4 metry čtvereční a od suterénu se nachází o schodiště níže, díky výšce stropu 2,5 metru působí větším dojmem.
Po poškození vodou byla místnost kompletně renovována a Henrik byl připraven jí dát nový život.
Vybral si stojany na víno Caverack z vypálené borovice, které nejen přidávají funkčnost, ale také hřejivou atmosféru místnosti.

Osobní nádech a profesionální povrchová úprava

Henrik se rozhodl nainstalovat LED pásky za regály na víno, které dodají atmosférické osvětlení a zdůrazní krásné vlastnosti spálené borovice.
Tento detail přispívá k útulnému a příjemnému vinnému sklepu.
K doplnění místnosti postavil zdivo a položil italské dlaždice, zatímco Henrik sám přidal veselé dřevěné prvky pocházející ze stropních krabiček na víno, které doplňují rustikální šarm místnosti.

Plynulý proces a spokojenost

Henrik s námi během fáze návrhu úzce spolupracoval a po několika úpravách byly police bez problémů implementovány.
S konečným výsledkem, který byl otevřen několika láhvemi šampaňského, který si vychutnal v obývacím pokoji, který postavil před vinařským sklepem, je velmi spokojený.

Funkce a tvar

S teplotou v místnosti 16 stupňů se původní touha využít místnost jako obytný prostor změnila na útulné venkovní křeslo.
Díky tomuto malému uspořádání si mohou hosté i Henrik vychutnat výhled na vinný sklep a zároveň si vychutnat dobrou sklenici vína.

Místnost je určena jako úložný prostor pro Henrikova pečlivě vybraná investiční vína a jemné vintage lahve, ale dosud Henrik víno nekupuje, ale jeho sen se rozkvétá.

Od výzvy k příležitosti

Henrikův vinařský sklep je příkladem toho, jak se výzva může proměnit v příležitost.

Se správnými materiály, kreativním myšlením a vášní pro víno vytvořil krásný a funkční prostor, který potěší každého milovníka vína.

Pokud jste se inspirovali a chtěli byste, abychom vám pomohli s instalací vína, náš tým odborníků je vždy připraven pomoci. Máme zkušené designéry, kteří vám pomohou navrhnout vaši oblíbenou vinařskou místnost podle vašich přání.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.