Domů

Průvodci

Stránka s inspirací – stojany na víno

Stojany na víno

Vyberte si tu správnou pro vás

V našem sortimentu najdete širokou škálu stojanů na víno, které zahrnují výrobky s prostorem pro několik lahví v různých skeletech a materiálech. Od malé sbírky vín s několika lahvemi až po velkou sbírku vín s několika tisíci lahvemi.

Materiály jsou k dispozici ve dřevě i kovu v různých druzích a barvách dřeva, takže si můžete instalaci přizpůsobit svým potřebám, prostoru a náladě.

Ať už hledáte praktická řešení pro správné skladování vína, nebo chcete do svého domova přidat dekorativní prvek, máme něco pro každý vkus a potřeby.

Typy

Typ stojanu na víno závisí na tom, jak chcete skladovat víno. Chcete skladovat co nejvíce lahví po delší dobu, nebo by měly být stojany na víno součástí vašeho interiéru?

Pokud často kupujete větší množství stejného vína, je dobré mít regál s velkými přihrádkami. Jste spíše ten typ, který kupuje jednu nebo dvě lahve každého vína? V takovém případě je nejlepší mít volný přístup ke každé jednotlivé láhvi na výsuvné polici, ve vložce nebo v samostatném stojanu na láhve.

Přečtěte si blogový příspěvek, který stojí za to vědět o stojanech na víno, než se rozhodnete.

Objevte modulární stojany na víno Caverack

Zobrazit další

Přečtěte si případ zákazníka s Caverack

Zobrazit další

Doporučení Wineandbarrel

Sníte o dokonalém řešení pro skladování vína?

Sníte o dokonalém řešení pro skladování vína? Ve společnosti Wineandbarrels chápeme důležitost nalezení správné rovnováhy mezi funkčností a estetikou.

Jsme tu, abychom vám pomohli, takže nás neváhejte kontaktovat a my se ponoříme do vašich přání, potřeb a jedinečného stylu, o kterém společně sníte.

Můžete si také vyzkoušet náš nástroj pro interiérový design, kde si můžete vyzdobit vlastní vinařskou místnost a vizualizovat své vinné sny.

Vinreol med firkantede og diagonale rum, fyldt med vinflasker, trækasser og konserverede delikatesser i glas

Inspirujte se

Vyberte si správný stojan na víno

V našem sortimentu najdete širokou škálu stojanů na víno, takže ať už hledáte praktická řešení pro správné skladování vína nebo chcete do svého domova přidat dekorativní prvek, máme něco pro každý vkus a potřebu.Zobrazit všechny stojany na víno

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.