Domů
Spisestue med langbord, dækket med hvide duge, vinglas og bestik, omgivet af vinkøleskabe og træhylder med glas.

Novinky

Nový vzhled – stejná odbornost a nadšení

Doplníme váš zážitek z vína

Máme novou vizuální identitu a nové, optimalizované webové stránky, ale naše základní hodnoty jsou stejné! Stále jsme Wineandbarrels se stejnou vášní pro víno a oddaností našim zákazníkům.

Jsme tu, abychom vás provedli a pomohli vám s designem vašeho vinařského interiéru, ať už jste začátečník nebo nadšenec do vína.

Naším příslibem je pokračovat ve vytváření nejlepších řešení a produktů, aby byl váš zážitek z vína tak jedinečný, jak ho známe.

Wineandbarrels – více než jen prodej

Nejsme jen internetový obchod! Jsme také sparing partnerem a poradcem, který vám pomůže najít nejoptimálnější řešení pro vaši kolekci vín.

Náš sortiment zahrnuje širokou škálu - od chladniček na víno, příslušenství na víno a stojanů na víno až po kompletní interiéry na víno - a vždy se snažíme vytvářet jedinečné zážitky pro naše zákazníky.

Naším cílem není jen prodávat produkty, ale být s vámi po celou dobu. Od okamžiku, kdy začnete uvažovat o skladu vína až po okamžik, kdy máte doma nainstalované hotové řešení, jsme připraveni s radami a odbornými znalostmi.

Tiendas web en toda Europa

Wineandbarrels es conocido por nuestra experiencia, buenos productos y un servicio que brinda a nuestros clientes las mejores soluciones en almacenamiento de vino y diseño de interiores. Tenemos tiendas web en 15 países y salas de exposición físicas en Dinamarca (tanto Hillerød como Fredericia), Noruega, Alemania y Suecia, donde siempre podrá visitarnos.

De principio a fin me sentí en buenas manos en Wineandbarrels. Me guiaron a lo largo de todo el proceso y me brindaron una solución que no sólo es práctica sino también hermosa.

Kirsten - Denmark

Vytváříme prostor pro vinařské zážitky

Ve Wineandbarrels pracujeme s profesionalitou a vášní a máme rozsáhlé znalosti ze světa vína. Víme, že dobré skladování vína je víc než jen funkce – je to také estetika a design.

Proto máme také silné spojení se světem designu prostřednictvím našich interiérových designérů, kteří kromě pomoci našim zákazníkům s interiérovým designem také vyvíjejí produkty.

To zajišťuje, že naše produkty – jak stojany na víno, tak chladničky na víno – nejen optimálně fungují, ale také vypadají skvěle ve vaší domácnosti. Naši designéři jsou vždy připraveni vám pomoci.

Vítejte na novém webu Wineandbarrels

Těšíme se, že vás přivítáme na našich nových webových stránkách, kde můžete zažít naši širokou nabídku a načerpat inspiraci, jak vyzdobit svůj domov našimi vinařskými řešeními.

Ať už hledáte optimální sklenici na víno, ledničku na víno, stojan na víno nebo pomůžete s kompletním interiérem vína, jsme tu, abychom vám pomohli.

Doufáme, že vás náš nový digitální výraz inspiruje a usnadní vám hledání řešení, která přesně vyhovují vašim potřebám. Přijďte zažít nové Wineandbarrels - v novém, krásném obalu, ale stále se stejným nasazením a vášní, pro které nás znáte.

Vítejte na palubě!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.