Domů

Průvodci

Pevino Majestic – prvotřídní chladiče vína pro nové desetiletí

Pevino – dánský design a prvotřídní kvalita

Pouhých několik let trvalo, než se dánská značka Pevino stala jednou z nejoblíbenějších značek vinných chladniček na trhu a jednou z nejprodávanějších značek zde na Wineandbarrels. Pevino je prémiová značka, která vyrábí řadu chladičů vína v designu, který je jasně inspirován skandinávskou tradicí vysoké kvality, minimalismu a funkčnosti. Víno a sudy obsahují celou řadu chladniček na víno Pevino, které splní potřeby každého milovníka vína pro bezpečné a stylové skladování vína.

Pevino Majestic

Řada Pevino Majestic se skládá z chladičů vína v několika různých velikostech s jednou nebo dvěma chladicími zónami. Chladničky na víno Pevino Majestic se vyznačují elegantním designem, vysokou kvalitou, nízkou úrovní hluku a možností přizpůsobení polic, osvětlení a u některých modelů i předních stran.


Všechny skříňky jsou obzvláště vhodné pro vestavěné kuchyně s variantami, které pojmou 39-200 lahví vínového typu.

Jednozónová chladnička na víno je ideální pro dlouhodobé skladování vína, ale pokud se cítíte nejpohodlněji, když máte vždy bílé víno dokonale temperované a připravené k podávání, může být vhodnější chladnička na víno se dvěma chladicími zónami. Chladicí systém řady Majestic je u dvouzónových modelů jedinečný, protože dvě zóny lze nastavit zcela individuálně. U tradičních chladniček na víno se dvěma teplotními zónami bude jedna zóna obvykle vyhrazena pro chladnější teploty (bílé víno, šumivé víno atd.), zatímco druhá bude pro červené víno. Modely Pevino Majestic se dvěma teplotními zónami mají dva zcela oddělené chladicí systémy, což znamená, že můžete volně nastavit teplotu v obou zónách a sami rozhodnout, která zóna by měla být pro bílé víno a která pro červené víno. Máte také možnost mít stejnou teplotu v obou zónách současně.

Chladničky na víno řady Majestic jsou vybaveny plně výsuvnými (80 %) policemi se snadným přístupem, které vám poskytnou rychlý přehled o vašich lahvích. Police jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva a můžete jim dodat osobitý nádech zakoupením policových hran z černého hliníku nebo nerezové oceli. Uvnitř skříňky můžete nastavit krásné LED světlo ve třech různých barvách a chytrý informační displej vám poskytne plnou kontrolu nad teplotou skříně.

Láska k detailu

Designéři společnosti Pevino nejenže vytvořili sérii Majestic krásnou na pohled a vybavili ji nejmodernější technologií, ale také se zaměřili na malé detaily, díky kterým se chladničky na víno skutečně odlišují od davu. Chladničky na víno řady Majestic jsou vybaveny plně výsuvnými (80 %) policemi se snadným přístupem, které vám poskytnou rychlý přehled o vašich lahvích. Police jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva a zakoupením policových hran z černého hliníku nebo nerezové oceli jim můžete dodat osobitý nádech. Uvnitř skříně máte možnost nastavit krásné LED světlo ve třech různých barvách a chytrý informační displej vám poskytne plnou kontrolu nad teplotou skříně.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.