Domů

Novinky

Nové chladničky na víno Pevino si udržují štíhlou linii

Pevino Imperial

Řada ledniček na víno Pevino Imperial je nejnovějším přírůstkem do této řady prémiového výrobce a je tak trochu změnou hry ve skladování vína.



Chytrý design ledniček na víno Pevino Imperial znamená, že zaberou do hloubky podstatně méně než typická chladnička na víno (ve skutečnosti až 39,7 cm). Tohoto štíhlého profilu bylo dosaženo mimo jiné tím, že se lahve ve vinotéce nechají ležet vodorovně na 14 dubových a kovových policích, které zajišťují stabilitu a šetří spoustu místa. Získáte tak prostor pro kolekci vín, aniž byste museli dělat kompromisy se zbytkem výzdoby vašeho domova.



Pevino Imperial je k dispozici v modelu s 54 lahvemi a v modelu s 96 lahvemi. Oba modely jsou k dispozici s jednou i dvěma chladicími zónami, takže vždy existuje možnost bezpečného dlouhodobého skladování a teploty připravené k podávání. I když jsou lednice na víno Imperial vyráběny pro vestavbu, můžete je samozřejmě nechat umístit i volně stojící, kupř. v obývacím pokoji. V obou případech nezapomeňte připevnit vinotéku k zadní stěně pomocí dodaného nástěnného držáku.

Detaily dělají rozdíl

Řada Pevino Imperial je inovativní a vytváří zcela nové možnosti pro umístění chladničky na víno v domácnosti, ale je také nabitá všemi lahodnými funkcemi a detaily, které můžete od prémiové lednice na víno očekávat. Co říkáte například? na nejlepší kompresor na trhu (Embraco Inverter), energeticky účinné sklo LOW-E a výběr mezi pěti různými barvami světla LED uvnitř skříně? Nezní to tak šíleně, že?!

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.