Domů

Průvodci

Vytvořte si vlastní vinařskou místnost

Naše řešení pro vás

Jsme připraveni vám pomoci splnit tento sen co nejjednodušším způsobem.

Skleněné stěny jsou často součástí myšlenky dokonalé vinné místnosti. S našimi řešeními nabízíme kompletní balíček, který zahrnuje vše od návrhu vinařského sklepa, chladicích systémů až po rámové vinařské komory. Čtěte dále a my se budeme zabývat nejdůležitějšími aspekty při plánování vaší budoucí vinice.v

Skladování vína v tradičním dřevěném nebo průmyslovém designu?

Pokud jde o zařizování a design vinařské místnosti, existují různé způsoby. Pro klasický vinařský sklep si mnoho lidí vybírá úložné jednotky ze dřeva, jako je dub nebo borovice. Caverack a Winerex jsou velmi oblíbené řady, které nabízejí skvělé možnosti přizpůsobení podle potřeby. Dřevěné interiéry, zejména dub, jsou spojeny s podstatou výroby a skladování vína. Pro modernější a industriálnější vzhled je řada Vino Wall Rack ve všech svých variantách velmi ceněna a dokonale se hodí ke skleněné stěně v průmyslovém vzhledu.

Správné klima ve vaší vinařské místnosti

Klima ve vašem vinařském sklepě je pro vaše láhve zásadní, zejména pokud mají být skladovány po mnoho let. Potřebujete chladicí systém, který zajistí konstantní teplotu v celé místnosti? Nebo jsou lepší volbou chladničky na víno? Chladicí zařízení vyžaduje více plánování ve formě izolace, větrání a konstrukce, zatímco chladič vína vyžaduje pouze přístup k uzemněné zástrčce. Rádi vám pomůžeme zjistit, které řešení nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Poradce společnosti Wineandbarrel

Sníte o dokonalém řešení pro skladování vína?

Ve společnosti Wineandbarrels chápeme důležitost nalezení správné rovnováhy mezi funkčností a estetikou při navrhování skladování vína.

Víme, že při vytváření řešení, které nejen uskladní vaše víno v ideálních podmínkách, ale také doplní a obohatí váš interiérový design, se počítá každý detail.


Jsme tu, abychom vám pomohli, náš tým odborníků je odhodlán vám pomoci, takže nás neváhejte kontaktovat a my se ponoříme do vašich přání, potřeb a jedinečného stylu, o kterém společně sníte.

Těšíme se, že vám pomůžeme uskutečnit vaši vizi.

Můžete si také vyzkoušet náš nástroj pro interiérový design, kde si můžete vyzdobit vlastní vinařskou místnost a vizualizovat své vinné sny.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Přihlášením souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Můžete se kdykoli odhlásit.