Cesta vášní a inovací ve společnosti Wineandbarrels

Vytvořeno dne

Cesta vášní a inovací ve společnosti Wineandbarrels

Srdcem historie společnosti Wineandbarrels je hluboká vášeň pro víno a neochvějný závazek poskytovat našim zákazníkům dokonalý zážitek z vína. Vše začalo v roce 2008, kdy se náš zakladatel Jakob Dau rozhodl následovat svou vášeň pro víno a skladování vína. Jakobova fascinace světem vína a jeho touha být inovativním obchodníkem vedly k založení společnosti Wineandbarrels. 

 

Jakob se inspiroval svými vlastními zkušenostmi jako zákazník ve světě vína a tvrdě pracoval na hledání a vývoji produktů, které nejen splnily, ale také překonaly očekávání spotřebitelů.  


„Začali jsme dovážet víno a sudy s vínem, odtud název Wineandbarrels,“ říká Jakob. Ale Jakob chtěl vytvořit něco většího a viděl otevření na trhu a příležitost odlišit se od všech ostatních, kteří prodávali víno.  


"Chtěl jsem využít své zkušenosti a znalosti k vytvoření nejkrásnějšího a nejlepšího skladování vína. Bylo mi jasné, že potřebujeme víc než jen internetový obchod; potřebujeme také vytvořit zážitek." Říká Jakob.

Dnes je společnost Wineandbarrels předním evropským maloobchodníkem a distributorem vybavení pro výrobu vína, od chladicích boxů na víno a regálů až po příslušenství pro víno. Naše internetové obchody pokrývají celou Evropu a máme fyzické showroomy v několika městech, včetně Hillerødu, Fredericie, Stockholmu, Osla a Düsseldorfu. Jako 100% dánská společnost jsme hrdí na náš odpovědný přístup k našim více než 50 zaměstnancům, kde jsou pohoda a spokojenost s prací na prvním místě.

 

Jakobova cesta ve světě vína byla zdrojem neustálých inovací a rozvoje. S ohledem na tuto skutečnost začala společnost Wineandbarrels vyvíjet vlastní výrobky a značky. "Viděli jsme příležitost vytvořit něco lepšího, něco, co by mohlo změnit trh. Nebyli jsme spokojeni se stávající řadou chladičů vína a nebyly dostatečně dobré a tiché," vysvětluje Jakob. Pak Jakob a jeho tým začali navrhovat a vyrábět vlastní chladicí boxy na víno a stojany na víno a zrodily se značky jako Pevino, Cavecool a Caverack.

S touto vizí začala společnost Wineandbarrels inovovat trh s chladničkami na víno. Na základě velmi blízkého kontaktu se zákazníky a zpětné vazby od nich Jakob a jeho tým začali shromažďovat informace o všem, co zákazníci v chladicím boxu na víno chybělo nebo chtěli. „Úzce jsme spolupracovali s výrobci v Číně na výrobě vlastních chladicích boxů na víno,“ říká Jakob. Byl to náročný proces, ale výsledkem byla naše řada Pevino, která se stala a stále je obrovským úspěchem s více než 50 modely v řadě.

Dnes je společnost Wineandbarrels hnací silou inovací a kvality v oblasti skladování vína a vybavení pro výrobu vína. „Nebojíme se myslet velkolepě a jít za nedosažitelným,“ říká Jakob. Jedním z cílů naší společnosti je vytvářet produkty, které nejen splňují, ale i překračují očekávání našich zákazníků. 

Úspěch společnosti Wineandbarrels však není jen o výrobcích, ale také o kultuře a hodnotách společnosti. „Jsme tým a každý den se vzájemně podporujeme a hrajeme lépe,“ říká Jakob s úsměvem. Pracuje na základě myšlenky, že když se zaměstnanci cítí dobře a rádi chodí do práce, přirozeně následuje úspěch a zisk. 


Jsme společnost s kolegy z celé Evropy a staráme se o to a pracujeme na tom, aby to byla kvalita v každodenním životě. 

Další ústřední hodnotou společnosti Wineandbarrels je zaměření na životní prostředí a udržitelnost. Zřídili jsme výbor, který se věnuje tomu, aby byl každodenní život zelenější, a neustále pracujeme na snižování naší ekologické stopy. Tento závazek se odráží i v našich výrobcích, mezi které patří nejúčinnější chladnička na víno na světě, Pevino Imperial Eco. 

Společnost Wineandbarrels se liší od ostatních společností v našem důkladném procesu zaškolování nových zaměstnanců. Během prvních dvou měsíců budou mít noví zaměstnanci příležitost seznámit se s celou společností a se všemi kolegy a odděleními. Tím je zajištěno, že se všichni zaměstnanci hned od začátku cítí vítáni a začleněni.

Jakobova cesta od zapáleného milovníka vína k založení přední evropské společnosti zabývající se výrobou vinného vybavení je příběhem vytrvalosti, tvrdé práce, inovací a vášně. „Byla to fantastická cesta a naštěstí je to stále tak,“ říká Jakob.

Cesta k úspěchu nebyla vždy bez výzev, ale každá výzva posílila a zvýšila odolnost společnosti Wineandbarrels.

Velkou výzvou pro společnost Wineandbarrels bylo vytvořit silnou značku a etablovat se jako spolehlivý a profesionálně silný hráč na výklenkovém trhu. Jsme specialisté na to, co děláme, a jsme týmem kolegů zaměřených na služby, kteří se zaměřují na zákazníka a chtějí vás vést k nejlepšímu možnému nákupu.  


Barely na víno jsou silné v Evropě a největší ve skladování vína. Z dlouhodobého hlediska chceme být největší na světě, ale děláme krok za krokem," říká Jakob s úsměvem. Je však důležité, aby se celý podnik vyvíjel společně a stejným směrem. 

V letošním roce uvedeme na trh zcela nový typ chladicího boxu na víno, u kterého může zákazník ještě více říct, pokud jde o navrhování skladování vína pro své vlastní potřeby. Bude vzrušující to odhalit, říká Jakob se záhadným pohledem do očí.


žádný komentář / žádné komentáře
Napište své připomínky

Můžete porovnat až 3 produkty
Porovnat
MAX. 3 jednotky
Počet lahvíPočet lahví
Typ lahveTyp lahve
Chladicí zónyChladicí zóny
Energetika/kWhEnergetika/kWh
MístoMísto
Úroveň stoupání (dB)Úroveň stoupání (dB)
Počet policPočet polic
Výška Výška
ŠířkaŠířka
HloubkaHloubka
Otočné dveře Otočné dveře